معرفی گروه صنایع غذایی انعکاس

0

ماهی در سبد غذایی ما نقش مهمی دارد. همچنین جزو مهم ترین و ارزش مندترین مواد غذایی می باشد. ماهی را می توان به روش کبابی یا سرخ کرده سرو کرد.

ماهی به دلیل غنی بودن از امگا3 همواره باید در رژیم های غذایی موجود باشد.

“بوی زهم و طعم و طبع سرد” مهم ترین مشکلات ماهی ها هستند. همین مشکلات گاها باعث بی میلی افراد به ماهی می باشند.

این بی میلی در کودکان بیشتر دیده می شود. استفاده از ادویه ها طعم جدید و بهتری به موادی مثل ماهی و میگو می دهد.

با “ادویه ماهی و میگو انعکاس” براحتی میتوان هر 3 مشکل را همزمان حل نمود!
در کنار ماهی، میگو نیز جزو آن دسته غذاهای دریایی ست که فواید بسیاری دارد.

میگو نیاز بدن به پروتئین و برخی ویتامین ها را تا حدود زیادی برطرف می کند.

درمورد میگو باید به محل تهیه ی آن توجه داشته باشید. زیرا میگو به دما حساس بوده و زود فاسد می شود.

در کنار تمامی این خواص مصرف ماهی و میگو محدودیت و ضررهایی هم دارد. می توانید در بخش مقالات سایت ما در این مورد اطلاعات بیشتری کسب نمایید.

نکته مهم: به علت جیوه ای بودن پوست ماهی ها از خوردن پوست ماهی ها تا حد امکان اجتناب کنید. 

 

 

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.